>  Ө˲в > ҰҒ Ү-Қ Қ Ә ҰҒ Ү  > ҚҰ

 
 
Қ Ұ ғ , ә қғ ә ұң құққ қғ ө ң ө쳻 09.04.2019
 

 

 

 

 

 

 

ң Ә ң

қ ғ   қ ү құқғғ қ ә

 

 

 

 

1.

2019 ң 1 қ қ ә ұ қң қ   ұғғ

 

95

 

1

 

 

2.

2019 ң 1 қ қ ә ұ қң қ   ң ұғғ

 

2

 

0

 

ғ:

97

1