>  Ө˲в > ҰҒ Ү-Қ Қ Ә ҰҒ Ү  > ҚҰ

 
 
Қ Ұ ғ , ә қғ ә ұң құққ қғ ө ң ө쳻 04.07.2018
 

 

 

 

 

 

 

ң Ә ң

қ ғ   қ ү құқғғ қ ә

 

 

 

 

 

 

 

1.

 

2019 ң 2 қ қ ә ұ қң қ   ұғғ

 

 

 

 

 

209

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

2.

 

2019 ң 2 қ қ ә ұ қң қ   ң ұғғ

 

 

 

 

 

16

 

 

 

 

2

 

ғ:

225

3