>  Ө˲в > ҰҒ Ү-Қ Қ Ә ҰҒ Ү  > ҚҰ

 
 
Қ Ұ ғ , ә қғ ә ұң құққ қғ ө ң ө쳻 03.10.2018
 

 

 

 

 


ң Ә ң қ ғ   қ ү құқғғ қ ә

 

 

2018 ң қ қ ң

2018 ң қ қ

2018 ң қ қ ң

2018 ң қ қ

2018 ң қ қ ң

2018 ң қ қ

 

1.

қ ә ұ қң қ   ұғғ

 512

 0

693

 5

430

0

 

2.

қ ә ұ қң қ   ң ұғғ

10

0

13

 1

13

1

 

ғ:

522

0

706

6

443 1